Publikace: Divočák - Recepty z kančího masa. Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy. Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých... Celý popis
Koupit za 308 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Divočák
Doprava:
69 Kč
Skladem
308 Kč
Koupit za 308 Kč
Divočák - Recepty z kančího masa - Mikael Axell
Doprava:
29 Kč
Skladem
310 Kč
Koupit za 310 Kč
Divočák - Mikael Axell, Frida Ernsth
Doprava:
49 Kč
Skladem
327 Kč
Koupit za 327 Kč
Divočák
Doprava:
45 Kč
Skladem
291 Kč
Koupit za 291 Kč
Divočák - Recepty z kančího masa (Axell Mikael, Ernsth Frida,)
Doprava:
99 Kč
Skladem
499 Kč
Koupit za 499 Kč
Popis
Publikace: Divočák - Recepty z kančího masa. Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy. Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3. Publikace: Divočák - Recepty z kančího masa.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2022 |
Nakladatelství | Vašut |
Autor | Mikael Axell, Frida Ernsth |
Počet stran | 144 |
Výrobce | Vašut |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 772 gramů |
ISBN | 978-80-7541-323-9 |