Publikace: Japonská kuchyně - Jak na to - Jahnke Beate Mari. Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny... Celý popis

Koupit za 131 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Publikace: Japonská kuchyně - Jak na to - Jahnke Beate Mari. Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně! Publikace: Japonská kuchyně - Jak na to - Jahnke Beate Mari.
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2022
Nakladatelství Vašut
Autor Beate Mari Jahnke
Počet stran 64
Výrobce Vašut
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 170 gramů
ISBN 978-80-7541-333-8
Zobrazit více parametrů